Euronext Blue Challenge

Har du Company Programme-hold, der arbejder med ”Blue Economy”? Vi tilbyder også i dette skoleår 8 udvalgte Company Programme-hold deltagelse i Euronext Blue Challenge.

Euronext Blue Challenge består af:

 

  • Løbende online sparring på ideerne med danske Euronext-mentorer i 2023 (aftales i samarbejde med Euronext). En sparring, der kan være med til at udvikle og kvalificere ideen.
  • Mulighed for deltagelse i internationale webinarer relateret til ”Blue Economy” og ”Financial literacy” og her opnå relevant viden for udviklingen af ideen.
  • Mulighed for at brug af såkaldte Work modules/learning modules.
  • Deltagelse i national finale, hvor de 8 hold pitcher deres ideer for dommere, og den nationale vinder kåres. 
  • Den danske vinder deltager i online europæisk finale.

 

Blue Challenge er målrettet Company Programme-hold, der arbejder med ”Blue Economy” i bred forstand. Dvs. ideer, projekter eller produkter, der relaterer sig til bæredygtig udvikling omkring verdens kyster – se eksempler på temaer herunder


Hvordan kommer man i betragtning?
Interesserede Company Programme-hold skal ansøge om at komme i betragning til en af de 8 pladser. Der er tale om udfyldelse af en kort formular, og deadline for ansøgning er mandag d. 5 december 2022. Der er lukket for ansøgning til Blue Challenge.

Se tidslinjen for Blue Challenge samt bedømmelseskriterierne til den nationale finale i den sorte boks øverst til højre.