EY oplæg til din undervisning

Få oplæg ud til din undervisning og dine elever/studerende

 

En af verdens største revisions- og konsulentvirksomheder EY er mangeårig partner for Fonden for Entreprenørskab, og som noget nyt tilbyder Company Programme og Start Up Programme nu, i samarbejde med EY, ekspert-oplæg til undervisningen på de uddannelsesinstitutioner, der er tilknyttet Start Up Programme og Company Programme. 


Oplæg fra EY-eksperter i undervisningen

Er I i fuld gang med et entreprenørskabsforløb, eller arbejder I med projekter og mangler ekspert-viden til realisering og meget mere? Som underviser kan du nu få en ekspert lige ind i din undervisning.


Kunne dine elever have gavn af et oplæg fra EY om f.eks.:

  • De forskellige selskabsformer, og hvad passer til hvilket projekt? (herunder enkeltmandsvirksomhed, interessentskab, anpartsselskab, holding)
  • Hvordan gør man egentlig ift. registrering på Virk.dk og Skat.dk?
  • Noget så konkret som Bogføring – meget lavpraktisk
  • Og, Moms og Skat. Utroligt vigtigt, men ofte noget vi tit glemmer at dygtiggøre os i ift. Virksomhedsopstart.
  • Oplæg om en anden grundlæggende øvelse når man arbejder med projekter og virksomhedsopstart - Budgetter (herunder f.eks. driftsbudgettet, statusbudgettet og likviditetsbudget)?


Så har du som underviser nu mulighed for at kontakte EY, og så kan I sammen tage snakken om, hvem du og dine elever er, hvor lang tid, der er til rådighed, og hvad fokus for oplægget skal være. Dato og tidspunkt for oplægget aftales også i samarbejde med EY.   

Interesseret? Så udfyld formularen herunder og modtag kontaktoplysninger til EY

EY oplæg på skoler
Jeg er indforstået med, at Fonden for Entreprenørskab indsamler og opbevarer mine oplysninger. I henhold til Persondataforordningen videregiver Fonden for Entreprenørskab ikke oplysninger til 3. part. Fonden anvender udelukkende informationerne til det praktiske vedrørende deltagelsen og til efterfølgende statistisk overblik, som omfatter antal deltagere i Fondens tilbud. Ved registrering accepterer jeg samtidig, at Fonden for Entreprenørskab må kontakte mig med henblik på evaluering af tilbuddet og med informationer vedrørende kommende aktiviteter for mit uddannelsessegment.

Ved klik på Submit modtager du en bekræftelsesmail på den indskrevne mail, ligger denne ikke i din indbakke, så tjek i spamfilteret. Tak for din interesse i et oplæg til undervisning med EY.