Online mentoring med EY

 

Vil du og dit team have ekspert-sparring på jeres projekt?

 

En af verdens største revisions- og konsulentvirksomheder EY er mangeårig partner for Fonden for Entreprenørskab, og som noget nyt kan Company Programme og Start Up Programme i samarbejde med EY nu tilbyde deltagende teams online ekspert-mentoring.


Online mentoring med EY
Vil du knytte kontakter i erhvervslivet? Har du en idé, som du ønsker konkret sparring på? Har du brug for sparring inden for temaer som f.eks. hvordan registrerer jeg ift. skat, moms, gode råd til selskabsformer eller hvordan laver man det gode drifts- og statusbudget? Nu har du og teamet muligheden for op til halvanden times online mentoring med eksperter fra EY. 

 

Jeres team får

Op til halvanden times online sparring med en EY-ekspert. Dato og tidspunkt aftales mellem jer og EY.

 
Hvordan kommer man i betragtning

Alle teams som deltager i Company Programme eller Start Up Programme kan deltage og altså ansøge om sparring. I bedes udfylde nedenstående formular og skrive en kort motivationstekst om, hvad og hvorfor I ønsker sparring.


Der er et begrænset antal først-til-mølle-pladser, og der åbnes og lukkes for ansøgning, alt efter EYs kapacitet. Næste frist for ansøgning er den 8. maj 2022.


Alle ansøgere får besked om, hvorvidt deres kontaktoplysnger er videregivet til til EY og bliver herefter kontaktet direkte af EY for koordineringen af mødet.


Interesseret? Så udfyld formularen herunder.

Online mentoring med EY


Med denne information kan vi bedre finde den rette EY-mentor
Jeg er indforstået med, at Fonden for Entreprenørskab indsamler og opbevarer mine oplysninger, og såfremt jeg bliver udvalgt til mentoring, at mit navn og min e-mail videregives til EY, så de kan kontakte mig vedr. dette. I henhold til Persondataforordningen videregiver Fonden for Entreprenørskab og EY ikke oplysninger til 3. part. Fonden anvender udelukkende informationerne til det praktiske vedrørende deltagelsen og til efterfølgende statistisk overblik, som omfatter antal deltagere i Fondens tilbud. Ved registrering som deltager accepterer jeg samtidig, at Fonden for Entreprenørskab må kontakte mig med henblik på evaluering af tilbuddet og med informationer vedrørende kommende aktiviteter for mit uddannelsessegment.

 

 

Ved klik på Submit modtager du en bekræftelsesmail på den indskrevne mail, ligger denne ikke i din indbakke, så tjek i spamfilteret. Tak for din interesse i online mentoring med EY.