Sparring med Nordea

Værdifuld rådgivning og mulighed for 2500 eller 5000 kr. til teamet 

Fonden for Entreprenørskab samarbejder med Nordea, og deltagere i Company Programme har mulighed for at få sparring på ideen og modtage tilskud til teamet.


Sparring med Nordea til de Regionale Mesterskaber

Alle Company Programme hold har mulighed for at komme i betragtning til en 15 minutter lang sparringssamtale med en Nordea-rådgiver til et af regionens Company Programme-events. Samtalen er en oplagt mulighed for at få konstruktiv og værdifuld feedback til det videre arbejde med ideen, og så giver samtalen holdet mulighed for at modtage en pris på enten 5000 kr. eller 2500 kr.

 

Hvordan kommer man i betragtning til sparring?

Alle hold, der ønsker at komme i betragtning til en samtale, skal tilmelde sig og indtaste et elektronisk bidrag via login på Min Side (ét bidrag per team). OBS!: Det er kun teamleder (ikke underviser),  der kan gøre dette! Det elektroniske bidrag er en formular med spørgsmål omkring ideen – f.eks. omhandlende behov/problem, kunder, målgruppe osv. Se formularens spørgsmål i den sorte boks øverst til højre på denne side. Derudover skal eleverne uploade de budgetter, de har på ansøgningstidspunktet.

På baggrund af de indsendte elektroniske bidrag og vedhæftet budget udvælger Fonden for Entreprenørskab de hold, der tildeles sparringstid, da der er et begrænset antal pladser.

Deadline for sparring med Nordea fremgår via log in på Min Side.

Hvordan foregår samtalen?

Til samtalen vil eleverne modtage feedback og sparring fra en Nordea-rådgiver. Sparringen tager sit afsæt i det elektroniske bidrag indsendt via login på Min Side.

Efter sparringssamtalen voterer de deltagende Nordea-rådgivere og udpeger, hvilke hold der skal modtage en pris. Der uddeles førstepriser a 5000 kr. og anden-priser a 2500 kr.

Eleverne får besked på dagen eller via SMS på det nummer, som de har skrevet på ansøgningen, om de modtager en pris. Beskeden får de senest i dagene efter sparringen.

Fonden for Entreprenørskab overfører herefter priserne til den skole, som holdet er tilknyttet.
 

Har du spørgsmål til mulighederne for sparring med Nordea, er du velkommen til at kontakte projektleder ved Teamet for ungdomsuddannelser, Mette Meulengracht Jensen på mettem@ffefonden.dk eller 31 27 32 12.