Company Programme 25 år i Danmark

I skoleåret 2018-2019 fejrer vi, at det er 25 år siden, de første danske elever deltog i Company Programme, og at Company Programme på verdensplan har 100-års jubilæum. Der er masser at fejre, og i løbet af skoleåret fortæller vi på denne side historier fra og om Company Programme gennem tiden.

Har du en god historie eller anekdote fra årene i Company Programme, som kan bidrage til fejringen, hører vi meget gerne fra dig!

Måske er du eller kender du til tidligere Company Programme-elever, der i dag bruger deres erfaringer fra programmet i egen virksomhed eller som intraprenør?

Måske har du som underviser været med i mange år og kan beskrive tendenser i programmet eller har har haft bemærkelsesværdige oplevelser i programmet?


Eller måske har du været dommer i programmet og har haft nogle helt særlige oplevelser med mødet med elever, som du gerne vil dele?   


Send en mail til ung@ffe-ye.dk og vedhæft meget gerne videoer, egne fotos, presseklip eller lign. Så kan netop din historie være med til at kaste lys over Company Programme gennem tiden. 

 

JA Worldwide, har i forbindelse med fejringen af 100 års jubilæet samlet historierne om 100 iværksættere, som er med til at gøre en forskel i verdenen og den spændende rejse de har været på, som en del af JAs programmer. Klik her for at læse historierne.