Oprettelse

Oprettelsen består af følgende trin:

  1. Klik her for at registrere underviseren i Company Programme. OBS: Undervisere registreret i skoleåret 2021-2022 er slettet fra databasen og skal oprettes på ny!
  2. Underviseren registrerer sig med navn, kontaktinfo og skole - og bekræfter sin tilmelding via link i tilsendt mail.
  3. Underviseren opretter sine elevteams på "Min side". Det er vigtigt, at alle elever i teamet registreres. Kun registrerede elever kan deltage i events. OBS: Vi oplever en del problemer med Gmail og mails der ikke når frem, så undgå gerne, at teamleder for holdene registreres med Gmail-adresser!
  4. Eleverne bliver via mail bedt om at udfylde detaljerede oplysninger om dem selv og deres team via login på "Min side".
  5. Underviseren og teamleder kan via "Min side" tilmelde sig aktiviteter under Company Programme.
  6. Underviseren har via "Min side" overblik over, hvad eleverne har indtastet.

 

 

Bemærk, at hold registreret i Company Programme IKKE AUTOMATISK er tilmeldt de events, der ligger i løbet af skoleåret (herunder Danish Entrepreneurship Festival, nationale og regionale events)! Disse skal holdene tilmelde sig løbende via login på "Min Side".

 

 

 

Vi passer godt på dine data

I henhold til Persondataforordningen videregiver Fonden for Entreprenørskab ikke oplysninger til 3. part. Fonden anvender udelukkende informationerne til det praktiske vedrørende programmet og til efterfølgende statistisk overblik. Når du registrerer dig som underviser i Company Programme, giver du samtidig samtykke til, at vi må kontakte dig med informationer vedrørende programmet - herunder i form af nyhedsbreve.