Danish Entrepreneurship Festival

Sæt kryds i kalenderen i uge 47.

Vær med til Danmarks største idéfestival for elever og studerende, når 7000 nysgerrige unge tester deres mod og idéer til Danish Entrepreneurship Festival. Her står erfarne erhvervsfolk klar med rådgivning og seriøs sparring, så unge iværksætterspirer kan styrke deres idéer og få ny viden med hjem. En bred vifte af oplægsholdere fortæller om livet som iværksætter, og for lærere og undervisere er der fyldt med inspiration til undervisningen.

 

På ungdomsuddannelsesniveau kan du deltage i to forskellige konkurrencer; Idékonkurrencen eller Da Vinci-konkurrencen

 

Fonden for Entreprenørskab afholder hvert år Idékonkurrencen, der er Danmarks største idékonkurrence. Konkurrencen retter sig mod elevteams fra forskellige uddannelsesniveauer i hele landet, og afholdes i forbindelse med Danish Entrepreneurship Festival. Læs mere om Idékonkurrencen her

Bemærk at Idekonkurrencen på ungdomsuddannelserne afholdes online tirsdag den 17. november.

 

Finale afholdes online fredag den 20. november.

Baseret på dommernes scorer i den skriftlige og mundtlige præsentation, findes de 10 bedste hold, som inviteres til at pitche i en online finale fredag den. 20. november, hvor alle vinderkåringer fra festivallen også finder sted.

 

Finalehold får besked om finaleplads i god tid inden finalen.


Bemærk, at der er deadline for tilmelding samt for indtastning af skriftlig præsentation til Idekonkurrencen den 27. oktober 2020 kl. 12.00
 


Den anden konkurrence for ungdomsuddannelser på Danish Entrepreneurship Festival er Da Vinci-konkurrencen. I Da Vinci har alle hold en stand, hvor de præsenterer deres idé/produkt. Konkurrencen er åben for htx, stx, eux og eud. Læs mere om Da Vinci her.

Bemærk at Da Vinci-konkurrencen afholdes online mandag den 16. november.

 

Finale afholdes online fredag den 20. november.

Baseret på dommernes scorer, findes de 10 bedste hold, som inviteres til at pitche i en online finale fredag den. 20. november, hvor alle vinderkåringer fra festivallen også finder sted.

 

Finalehold får besked om finaleplads i god tid inden finalen.