Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab

Fonden for Entreprenørskab afholder hvert år Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab for elever på ungdomsuddannelserne. Mesterskaberskabet bliver i år afholdt online pga. den usædvanlige COVID-19-situation. Vinderen går videre til Europamesterskabet, der også forventes at blive afholdt online i juli måned.

Kort fortalt - hvad er Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab? 

Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab er kulminationen på undervisningsforløbet Company Programme, hvor elevteams fra hele landet lærer at omsætte ideer i praksis. Til dette års online Danmarksmesterskab bliver elevernes idéer bedømt af erhvervs- og organisationsfolk i de to discipliner: Scenepræsentation (online pitch) og Lukket dommerinterview. Vi kårer en Danmarksmester, en anden- og tredjeplads samt en kategori-vinder i hver af de fire Company Programme-kategorier: Science & Technology, Society & Globalization, Business & Service og Trade & Skills.

 

Læs mere om det online Danmarksmesterskab her

 

Hvor og hvornår?

 

Online DM finder sted d. 22. april 2020.

 

Vær opmærksom på følgende deadline, hvis du deltager i DM:

 

16. april 2020

Jeres rapport skal sendes til cp@ffefonden.dk senest den 16. april 2020. Rapporterne indgår ikke den samlede bedømmelse i år, men dommerne vil få dem tilsendt som baggrundsviden.  

 

Der er ikke en frist for arbejdet med præsentationer, og alle hold kan arbejde med disse helt frem til mesterskabet den 22. april, hvor præsentationen deles med dommerne på skærmen som en del af præsentationen.