Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab

Fonden for Entreprenørskab afholder hvert år Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab for elever på ungdomsuddannelserne. Vinderen går videre til Europamesterskabet, der bliver afholdt i juli måned.

Kort fortalt - hvad er Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab? 

Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab er kulminationen på undervisningsforløbet Company Programme, hvor elevteams fra hele landet lærer at omsætte ideer i praksis. Til dette års online Danmarksmesterskab bliver elevernes idéer bedømt af erhvervs- og organisationsfolk i de to discipliner: Scenepræsentation (online pitch) og Lukket dommerinterview. Vi kårer en Danmarksmester, en anden- og tredjeplads samt en kategori-vinder i hver af de fire Company Programme-kategorier: Science & Technology, Society & Globalization, Business & Service og Trade & Skills.

 

Hvor og hvornår?

 

DM finder sted d. 22. april 2021.

 

Vær opmærksom på følgende deadlines, hvis du deltager i DM:

 

6. april 2021

Jeres rapport skal sendes til cp@ffefonden.dk senest d. 6. april 2021 kl. 12. Rapporterne indgår ikke den samlede bedømmelse i år, men dommerne vil få dem tilsendt som baggrundsviden.  

 

14. april 2021

Der er i år frist for arbejdet med præsentationer, og alle hold skal skal sende disse senest d. 14. april 2021 kl. 12.00. Præsentationen skal sendes til cp@ffefonden.dk.