Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab

Fonden for Entreprenørskab afholder hvert år Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab for elever på ungdomsuddannelserne. Vinderen går videre til Europamesterskabet, der bliver afholdt i juli måned.

Kort fortalt - hvad er Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab? 

Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab er kulminationen på undervisningsforløbet Company Programme, hvor elevteams fra hele landet lærer at omsætte ideer i praksis. Til DM bliver elevernes idéer bedømt af erhvervs- og organisationsfolk, og vi kårer en Danmarksmester, en anden- og tredjeplads samt en kategori-vinder i hver af de fire Company Programme-kategorier: Science & Technology, Society & Globalization, Business & Service og Trade & Skills.

 

Hvor og hvornår?

 

Mesterskabet afholdes online torsdag d. 22. april 2021, hvor vi sender åbning og kåring fra Industriens hus i København.

 

På grund af det online setup udgår den kendte standbedømmelse, men erstattes af en video, hvor holdene demonstrerer deres produkt. Denne indsendes på forhånd og bedømmes ligesom rapporten forud for mesterskabet.

På selve mesterskabsdagen skal holdene pitche offentligt online, ligesom de skal deltage i lukkede dommerinterviews.  


Vær opmærksom på følgende deadlines, hvis du deltager i DM:

 

6. april 2021

Rapport og video skal sendes til cp@ffefonden.dk senest d. 6. april 2021 kl. 12.(Krav til rapporten og guide til video findes i den sorte boks oppe i højre hjørne)

 

I kan arbejde på jeres præsentation(PowerPoint, Prezi osv.) helt frem til mesterskabet bliver skudt i gang 

 

Derudover kommer holdene til at skulle lægge materiale ind på en online præsentationsside - herunder f.eks. beskrivelse af ideen, teamfoto, kontaktoplysninger, link til sociale medier mm. Nærmere information om dette følger.