Leder for en dag

Går du med en drøm, om at blive Leder for en dag?

Følg en leder og få et kig ind bag kulissen.

 

Hvad er Leder for en dag?

 

Fonden for Entreprenørskab og vores alumneforening JAAD (Junior Achievement Alumni Denmark) samarbejder om projektet Leder for en dag, hvor en udvalgt gruppe af elever bliver tilknyttet hver sin virksomhed i København og omegn for at følge en leder en hel arbejdsdag med de forskellige arbejdsopgaver og problemstillinger, en sådan arbejdsdag normalt byder på. Kort fortalt er målet med projektet at styrke de unges tilknytning til og forståelse for erhvervslivet - og samtidig give elever en realistisk forventning om mulighederne som ledere.

 

Leder for en dag finder sted over to dage i København. På dag ét mødes alle lederaspiranterne til en spændende og lærerig dag med oplæg fra ledere og iværksættere. Netværk vil være i fokus og aspiranterne bliver klædt på til dag to, hvor de skal ud at følge hver deres leder. Dag to slutter med en let anretning og snak om hvordan dagen er forløbet. Her har aspiranterne mulighed for at udveksle erfaringer, de har gjort sig i dagens løb.

 

Projektet løber som sagt over to dage uge 41 onsdag den 9. okt. - torsdag den 10. okt. 2019

 

Til Leder for en dag 2017 deltog der blandt andet ledere fra Dansk Erhverv, Nordea, Radikale Venstre, Canon Denmark, Nohrlund og mange flere.

 

Hvem kan ansøge om at blive lederaspirant?

Ansøgere der ønsker at deltage i projektet, skal være mellem 15 og 25 år og bliver udvalgt på baggrund af en ansøgning samt en motivation fra deres lærere og skal have været eller være en del af Fonden for Entreprenørskabs undervisningsforløb Company Programme.

Find billeder fra dagen på vores facebook-side.

 

Du kan som elev tilmelde dig Leder for en dag, ved at klikke her.

NB: forlænget deadline d. 27 september kl 23.59. 

 

Du kan som leder få yderligere information om Leder for en dag, ved at klikke her.

 

Tidligere år af Leder for en dag, har ledere fra følgende virksomheder deltaget.