National Entreprenørskabsmesse

Kort fortalt - hvad er National Entreprenørskabsmesse?

National Entreprenørskabsmesse er finalen på de regionale entreprenørskabsmesser i Company Programme. De deltagende teams har kvalificeret sig gennem de regionale messer, og der deltager ca. 140 elevteams fra ungdomsuddannelser i hele Danmark. Her dyster holdene om at vinde den eftertragtede første plads og en rejse til en international Trade Fair for Company Programme-elever. 
 

På National Entreprenørskabsmesse har hvert team en stand, hvor de præsenterer deres idé, produkt eller service for erhvervsfolk, der på dagen agerer dommere. Dommerne bedømmer teams i forskellige kategorier, som f.eks. produktudvikling, markedsføring og forretningsmodeller. Når alle teams er bedømt, lægges pointene sammen og vinderne kåres.

OBS! Der er udarbejdet nye bedømmelseskriterier for konkurrencen. 

 

Den samlede vinder får muligheden for at komme til den europæiske entreprenørskabsmesse JA Marketplace, som ligger i forbindelse med International Student Company Festival. I år sender vi vinderholdet til Kaunas i ultimo marts. Læs mere om konkurrencen her.

 

Hvor og Hvornår?

National Entreprenørskabsmesse afholdes i Rosengårdcentret, Odense, torsdag den 7. februar 2019.

 

Præmier og Priser 

Der er der i år følgende præmier:
 
Hovedpriser: pengepræmier sponsoreret af Odense Kommune 
1. Pladsen: 5.000 kr.
2. Pladsen: 3.000 kr.
3. Pladsen: 2.000 kr.
 
Vinderholdet får også en rejse til og deltagelse i International Student Company Festival, hvor hold fra hele europa vil deltage. Eventet finder sted i Kaunas, Litauen.
Særpriser:
Bedste stand: 1.500 kr. 
Årets bedst placerede eux: 1.500 kr.
Årets bedst placerede htx: 1.500 kr.
Årets bedst placerede hhx: 1.500 kr.
Årets bedst placerede hhx: 1.500 kr.
Årets bedst placerede stx: 1.500 kr.