Sparring med Nordea

Værdifuld rådgivning og mulighed for 2000 eller 4000 kr. til teamet 

Fonden for Entreprenørskab samarbejder med Nordea, og deltagere i Company Programme har forskellige muligheder for at gøre brug af den viden og ekspertise, som Nordeas rådgivere ligger inde med. Der er blandt andet mulighed for at få sparring på ideen og modtage tilskud til teamet.


Besøg af Nordea på skolen

Alle undervisere, der er registreret i Company Programme, kan kontakte Nordea for muligheden for at få besøg af en rådgiver på uddannelsesinstitutionen. Her vil Nordea-rådgiveren fortælle, hvad banken typisk kigger efter, når en iværksætter søger om kapital. Rådgiveren vil også give en introduktion til de øvrige muligheder for sparring med Nordea i skoleårets løb. Andre emner kan tilføjes i dialog mellem underviser og Nordea-rådgiveren. Det anbefales, at underviser altid tager en snak med rådgiveren forud for mødet om det konkrete indhold.   


Rådgiverens besøg finder sted på skolen, og der skal deltage min. 30 elever. Hvis du som underviser ikke selv kan samle 30 elever, kan du gå sammen med andre undervisere, også gerne fra andre skoler. For at få en aftale med Nordea i stand, skal du tage kontakt til Nordea. Du finder en liste over kontaktpersoner under 'Filer' i menuen til højre. Bemærk, at Nordea gerne tager ud til skoler i hele landet. Kontaktpersonerne på listen formidler og koordinerer kontakten med den lokale Nordea-afdeling. 

 

Plenumrunderne afholdes i perioden 1. oktober - 9. november. BEMÆRK, at vi har rykket perioden frem i forhold til tidligere. 

______________________________________________________________________

 

Sparring med Nordea på Danish Entrepreneurship Festival 2020

Da Danish Entrepreneurship Award bliver til Danish Entrepreneurship Festival, vil Nordea sparring på festivalen også foregå online.

Alle Company Programme-hold har mulighed for at komme i betragtning til en 15 minutter lang sparringssamtale med en Nordea-rådgiver på Danish Entrepreneurship Festival. Samtalen er en oplagt mulighed for at få konstruktiv og værdifuld feedback til det videre arbejde med ideen, og så giver samtalen holdet mulighed for at modtage en pris på enten 4000 kr. eller 2000 kr.

 

Company Programme hold der deltager i Da Vinci-konkurrencen har mulighed for sparring med Nordea mandag den 16. november.

Company Programme hold der deltager i Idékonkurrencen har mulighed for sparring med Nordea tirsdag den 17. november.

Bemærk, at der på grund af konverteringen til online festival vil blive afholdt sparringer både mandag (målrettet deltagere i Da Vinci-konkurrencen) og tirsdag den 17. november (målrettet deltagere i Idekonkurrencen). 


Hvordan kommer man i betragtning til sparring?

Alle hold, der ønsker at komme i betragtning til en online samtale, skal tilmelde sig og indtaste et elektronisk bidrag via login på Min Side (ét bidrag per team). OBS!: Det er kun teamleder (ikke underviser), der kan gøre dette! Det elektroniske bidrag er en formular med spørgsmål omkring ideen – f.eks. omhandlende behov/problem, kunder, målgruppe osv. Se formularens spørgsmål her. Derudover skal eleverne uploade de budgetter, de har på ansøgningstidspunktet. For at blive taget i betragtning skal alt materiale senest uploades den 9. november 2020 kl. 12.

På baggrund af de indsendte elektroniske bidrag og vedhæftet budget udvælger Fonden for Entreprenørskab og Nordea de hold, der tildeles sparringstid, da der er et begrænset antal pladser.

 

Hvordan foregår samtalen?

Samtalen finder sted enten Mandag den 16. november eller Tirsdag den. 17 november via Microsoft Teams, og hvis I deltager i Idé- eller Da Vinci-konkurrencen, får I en rådgivningstid, der ikke karambolerer med konkurrencedeltagelsen. Til sparringen med Nordea modtager I feedback og sparring fra en Nordea-rådgiver med afsæt i det elektroniske bidrag indsendt via login på Min Side.


Efter den online sparring voterer de deltagende Nordea-rådgivere og udpeger, hvilke hold der skal modtage en pris efter mandagens sparringen. Der uddeles efter mandagens sparringer 2 førstepriser a 4000 kr. og 4 anden-priser a 2000 kr

Eleverne får besked via SMS på det nummer, som de har skrevet på ansøgningen, om de modtager en pris. Beskeden får de senest i dagene efter Danish Entrepreneurship Festival.


Fonden for Entreprenørskab overfører herefter priserne til den skole, som holdet er tilknyttet.

______________________________________________________________________


Sparring med Nordea på de Regionale Entreprenørskabsmesser

Alle Company Programme hold har mulighed for at komme i betragtning til en 15 minutter lang sparringssamtale med en Nordea-rådgiver på de Regionale Entreprenørskabsmesser. Samtalen er en oplagt mulighed for at få konstruktiv og værdifuld feedback til det videre arbejde med ideen, og så giver samtalen holdet mulighed for at modtage en pris på enten 4000 kr. eller 2000 kr. Hold, der allerede har modtaget pris på Danish Entrepreneurship Award, kan ikke ansøge om sparring på de Regionale Entreprenørskabsmesser. 

 

Hvordan kommer man i betragtning til sparring?

Alle hold, der ønsker at komme i betragtning til en samtale, skal tilmelde sig og indtaste et elektronisk bidrag via login på Min Side (ét bidrag per team). OBS!: Det er kun teamleder (ikke underviser),  der kan gøre dette! Det elektroniske bidrag er en formular med spørgsmål omkring ideen – f.eks. omhandlende behov/problem, kunder, målgruppe osv. Se formularens spørgsmål her. Derudover skal eleverne uploade de budgetter, de har på ansøgningstidspunktet.

På baggrund af de indsendte elektroniske bidrag og vedhæftet budget udvælger Fonden for Entreprenørskab og Nordea de hold, der tildeles sparringstid på de Regionale Entreprenørskabmesser, da der er et begrænset antal pladser.

Deadline for sparring med Nordea på de Regionale Entreprenørskabsmesser fremgår via log in på Min Side.

Hvordan foregår samtalen?

Til samtalen vil eleverne modtage feedback og sparring fra en Nordea-rådgiver. Sparringen tager sit afsæt i det elektroniske bidrag indsendt via login på Min Side.

Efter sparringssamtalen på de Regionale Entreprenørskabsmesser voterer de deltagende Nordea-rådgivere og udpeger, hvilke hold der skal modtage en pris. Der uddeles førstepriser a 4000 kr. og anden-priser a 2000 kr.

Eleverne får besked via SMS på det nummer, som de har skrevet på ansøgningen, om de modtager en pris. Beskeden får de senest i dagene efter de Regionale Entreprenørskabsmesser.

Fonden for Entreprenørskab overfører herefter priserne til den skole, som holdet er tilknyttet.

 

Har du spørgsmål til mulighederne for sparring med Nordea, er du velkommen til at kontakte projektleder ved Teamet for ungdomsuddannelser, Mette Meulengracht Jensen på mettem@ffefonden.dk eller 65 45 24 62.