Tilbud i Company Programme

Det er op til hver enkelt skole, hvor mange af Company Programmes tilbud, der benyttes. 


Vi åbner for registrering i august. 

Typisk begynder arbejdet med Company Programme i starten af skoleåret og varer et helt skoleår, men kortere f.eks. halvårlige forløb er også en mulighed.


Entreprenørielle kompetencer
Ønsker eleverne som afslutning på deres forløb i Company Program at modtage bevis på de opnåede entreprenørielle kompetencer, skal de, når forløbet startes og afsluttes udfylde en selv-evaluerings-test som del af Entrepreneurial Skills Pass. Derudover skal eleverne, når programmet er afsluttet tage en online eksamen, hvor de testes i deres viden om virksomshedsdrift.  


Danish Entrepreneurship Festival

Første konkurrence-mulighed er de events, der er på Danish Entrepreneurship Festival i november; Idekonkurrencen og Da Vinci-konkurrencen. Her kan alle, der lever op til kriterierne, stille op. 


Mesterskaberne
I marts måned har alle hold mulighed for at stille op til de regionale mesterskaber, hvorfra de bedste hold kvalificerer sig til Company Programme - Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab i København i april måned. Danmarksmestrene (1 hold) vinder deltagelse i EM, der finder sted i juli måned.