Danish Entrepreneurship Award bliver til Danish Entrepreneurship Festival

Siden 2011 har vi hvert år samlet op mod 7000 mennesker til Danish Entrepreneurship Award. Det har været et fantastisk arrangement med tusindvis af innovative elever og studerende. I år har Corona-situationen givet os et kreativt benspænd, som gør, at Danish Entrepreneurship Award skal tænkes i nye rammer, og det er vi klar til. Vi vil sikre, at de mange tusind elever, studerende, lærere, undervisere og erhvervsfolk stadig får en fantastisk oplevelse, men i et nyt setup.

Danish Entrepreneurship Award bliver derfor til Danish Entrepreneurship Festival!

Flere konkurrencer end tidligere, masser af inspirerende oplæg for både lærere, undervisere, elever og studerende - og fyldt med gejst og stemning ligesom vi plejer, men nu i et online univers og over flere dage. 

Vi knokler for at få alle detaljer på plads, og du kan følge med på vores helt nye hjemmeside Danishentrepreneurshipfestival.dk. Den opdaterer vi hver uge, og så snart vi har nye ting på programmet.

 

Se hjemmesiden her.

Hvad betyder det for Idékonkurrencen på ungdomsuddannelserne?

Det betyder, at Idekonkurrencen på ungdomsuddannelserne afholdes online tirsdag den 17. november

Idekonkurrencen kommer i store træk til at rumme de elementer, vi kender fra den klassiske fysiske konkurrence i Fredericia, og herunder får du de detaljer, vi har lagt os fast på nuværende tidspunkt:

 

Dato
Konkurrencen for ungdomsuddannelserne rykkes til tirsdag den 17. november. Nærmere tidsplan følger, men det bliver inden for tidsrummet af en alm. skoledag. 

 

Skriftlig og mundtlig præsentation
Idekonkurrencen består fortsat af en skriftlig og en mundtlig del. 

Elevholdene indtaster deres skriftlige Idébeskrivelse (på max. 2400 tegn inkl. mellemrum) via MinSide senest 27. oktober 2020 kl. 12.00.

Til Idekonkurrencen tirsdag den 17. november skal holdene præsentere deres ide én gang for dommere i et online møderum. Vi arbejder på en nærmere tidsplan.  

 

Det betyder også, at finalen afholdes online fredag den 20. november

Baseret på dommernes scorer i den skriftlige og mundtlige præsentation, findes de bedste hold på tværs af kategorier, som inviteres til at pitche i en online finale fredag den 20. november, hvor alle vinderkåringer fra festivalen også finder sted. Finalehold får besked om finaleplads i god tid inden finalen

Læs mere om Idékonkurrencen på Danish Entrepreneaurship Festivals hjemmeside her.

 

Hvad betyder det for Da Vinci-konkurrencen?

Det betyder, at Da Vinci-konkurrencen afholdes online mandag den 16. november

Da Vinci-konkurrencen målrettet elever for HTX, STX, EUD og EUX afholdes mandag den 16. november. Nærmere tidsplan følger, men det bliver inden for tidsrummet af en alm. skoldedag.

 

Tilmelding

Holdene tilmeldes af underviser senest 27. oktober 2020 kl. 12.00. 

Til Da Vinci-konkurrencen mandag den 16. november skal holdene præsentere deres ide for dommere i et online møderum. Vi arbejder på en nærmere tidsplan.  

 

Det betyder også, at finalen afholdes online fredag den 20. november

Baseret på dommernes scorer, findes de bedste hold, som inviteres til at pitche i en online finale fredag den 20. november, hvor alle vinderkåringer fra festivalen også finder sted. Finalehold får besked om finaleplads i god tid inden finalen.

Læs mere om Da Vinci på Danish Entrepreneaurship Festivals hjemmeside her.