BIRKEBAEK I/S

 

DM i Iværksætteri d. 28. - 29. April 2000

Årskonkurrencen løb af stablen på Svendborg Handelsskole i flotte omgivelser. Der var i år tilmeldt 14 virksomheder, hvilket må siges at være skuffende. Til gengæld var det 14 meget dynamiske firmaer, der deltog ved konkurrencen. Firmaerne var i forløbet i gennem følgende 4 discipliner: Årsrapport med regnskab, standpræsentation, rapport interview og scenepræsentation

 

Til at føre an i udskilningsløbet, stod overdommer Nis Kasper Buch i spidsen. Dommerkomitéen havde både gamle kendinge og nye ansigter med. 

 

Nis Kasper Buch, Finansrådet

Carsten Riddersholm, Scanrevision

Ib Byder, Ericsson

Vibeke Beck Larsen, Unibank

Peder Wigh Krogh, Solar A/S

Hans J. Pedersen, Danfoss

Torben S. Jensen, Novo Nordisk

 

Mange andre kendte ansigter lagde også vejen forbi Svendborg Handelsskole i forbindelse med kåring af vinderfirmaet. Bl.a. Amtsborgmester Karen Nøhr, Erhvervsminister Pia Gjellerup og Adm. Direktør hos Danfoss A/S Jørgen Mads Clausen.

 

Vinderne blev Thomas Birkebæk, Kristina Rudebeck og Klaus Skovrup fra BIRKEBAEK I/S. De har arbejdet med at fremstille vægure i rustfrit stål med et enkelt og stilrent design. 

 

Holdet skal repræsentere Danmark ved den internationale konkurrence i Hannover d. 3. - 6. august. 

 

 

På Youngtrepreneur.dk kan du læse et gæsteblog-indlæg af Thomas Birkebæk, direktør for BIRKEBAEK. Her kan du læse om hans rejse med firmaet gennem de sidste 14 år.

 

Du kan læse mere om Thomas Birkebæk oplevelser her