Jydsk Web og IT Løsninger

Clark Birkelund fra Handelsgymnasiet på Esbjerg Handelsskole blev i weekenden d. 25. - 26. april 2003 kåret til Danmarksmester i Innovation og Iværksætteri.

 

Young Enterprise kunne i år fejre 10 års jubilæum. Alle sejl var sat til ved Årskonkurrence i Innovation og Selvstændighedskultur, der som i de seneste år er blevet afholdt hos Dansk Industri ved Rådhuspladsen i København.

 

I forbindelse med 10 års jubilæet var arrangementet udvidet med prominente talere om fredagen. Undervisningsminister Ulla Tørnæs havde valgt at lægge vejen forbi arrangementet og holde tale samt besigtige de 19 deltagende virksomheders stande. 

 

Ligeledes var de tidligere 9 års vindervirksomheder inviteret samt deres skoler, for at deltage i afslutningen om lørdagen, hvor også de nye vindere skulle kåres. 

 

Præmierne til de bedst placerede hold bestod af gavepræmier sponsoreret af Nordeas Opfinderfond samt pengepræmier sponsoreret af Dagbladet Børsen.

 

Jydsk Web og IT løsninger, som løb med sejren skal med til den internationale konkurrence, der dette år afholdes i London d. 16.- 19 Juli 2003.