Oxholm Vinimport

Nakskov uddannelsescenter var d. 22. - 23. maj 1999 rammen for danmarksmesterskabet i Iværksætteri med deltagelse af 10 virksomheder fra hele landet.

 

Desværre blev deltagerantallet reduceret, fordi konkurrencen, på grund af konflikten på arbejdsmarkedet måtte flyttes, hvilket betød at en del deltagere havde engageret sig til anden side på det nye konkurrencetidspunkt.

 

Præsentationen af de 10 hold til den endelige bedømmelse begyndte lørdag kl. 10.30 under fin og stor dækning fra såvel den skrevne som den elektroniske presse (Børsen, Lolland-Falsters Folketidende, Morgenavisen Jyllands Posten, direkte radiointerviews og 3 tv-stationer).

 

Vinderne blev Jacob Boldt Pedersen, Pia Skjold Sørensen, Thomas Hansen og Flemming Ravnsbæk fra Fredericia-Middelfart Handelsskole, som ikke kun har haft en fin vinhøst. De høstede også danmarkmesterskabet i hus ved årskonkurrencen i iværksætteri. 

 

Dermed er de også Danmarks repræsentanter og skal forsvare de rød-hvide farver ved EM på Malta d. 30 juli - 2. august. Her dyster 18-20 nationer om at blive Europas bedste iværksætterfirma.