Watch Me

Ambitioner, iværksætteri og gå-på-mod fyldte Industriens Hus, da Young Enterprise afholdt Danmarksmesterskabet i Iværksætteri og Innovation d.29.-30. april 2005

20 unge elevvirksomheder indtog Industriens Hus to dage i slutningen af April - alle med det formål at vinde en førsteplads og med den: Æren, præmierne og en billet til den internationale årskonkurrence, der afholdes i Norge senere på sommeren. Flere af virksomhederne deltog tidligere på året i Hans Christian Andersen Trade Fair'en ligesom de har deltaget i salgsmesser og regionale konkurrencer. De repræsenterede med andre ord det ypperligste blandt YE's unge iværksættere.

Virksomhederne blev bedømt i aflægning af årsberetning, interview på standen, interview i rapport og regnskab samt scenepræsentation.

 

De udstillede produkter spændte som altid vidt - fra flaskeholder og griselegetøj til ungdomsportal på nettet og hundedækken. Dog blev det et verdensur med plads til at vise klokkeslettet i fem forskellige storbyer samt firmalogo, som løb med sejren. 

 

Dommerpanelet bestod af erfarne erhvervsfolk med overdommer Torben Laustsen, koncernkommunikationschef Nordea A/S i spidsen. Lørdag eftermiddag kunne han afsløre vinderne og overrække gaver og pengepræmier på scenen.